afslanken met laser snel vermageren afslanken zonder dieet vermageren pillen vet verbranden billen gezond vermageren afslankpillen weightloss workouts gezond gewicht verliezen exogene obesitas gezonde voeding

IMAGINARY TAPPING


Wat is Imaginary Tapping

Imaginary Tapping is een handige EFT techniek als we fysisch niet in staat zijn om EFT toe te passen of als we in het openbaar niet willen opvallen door EFT te gebruiken. Dus vervangen we het werkelijk tikken door denkbeeldig tikken op onszelf.

Hoe gebeurt Imaginary Tapping

We denken aan een probleem, waarop we EFT willen toepassen, en visualiseren de tikpunten. We zeggen de startzin en de herinneringszin in ons hoofd en visualiseren de acudrukpunten. Imaginary Tapping werkt omdat energie onze gedachten volgt.

Wanneer gebruiken we Imaginary Tapping

Imaginary Tapping is een bruikbare EFT techniek als je het probleem werkelijk voelt. Zonder woorden uit te spreken of werkelijk te tikken, visualiseer je de tikpunten als je je niet lekker voelt, bvb. in de wachtkamer van de dokter of in bed en je wil je partner niet storen. Gebruik Imaginary Tapping om in slaap te vallen.

Een handige situatie om Imaginary Tapping toe te passen, is als in een gesprek bent dat niet naar wens verloopt. Door op dat ogenblik Imaginary Tapping te gebruiken, zullen je krachten toenemen en zal je je zelf beter kunnen verdedigen.

Oefen met deze EFT Techniek als je tijd hebt en niet echt een probleem ervaart, zodat je klaar bent om Imaginary Tapping uit te testen als de situatie er om vraagt.

Video over EFT Imaginary Tapping

Wat is Surrogaat of Proxy Tapping

Surrogaat Tapping of Proxy Tapping is iets anders dan Imaginary Tapping. Bij Surrogaat of Proxy Tapping tik je echt op de acupunctuurpunten, maar je tikt om iemand anders te helpen. Je kan tikken om je partner, je kinderen, je familie of vrienden te ondersteunen.

Voor je gebruik maakt van Surrogaat Tapping of Proxy Tapping dien je met het volgende rekening te houden: